Pienten esineiden Cuvée on aperitiiviviini. Tämä viini on pehmeä, hedelmäinen, nestemäinen ja rakastaa jakamista ystävien kanssa. Parasta nauttia viileänä, jotta maku on vieläkin parempi!
75 cl -14°
ALKUPERÄ
Punainen Bordeaux-viini
Tämä perheomisteinen tila sijaitsee Cantois'ssa, Entre-Deux-Mersin sydämessä. Kiitos jokaisen sukupolven intohimoisen työn, tila kattaa nyt 63 hehtaaria, viljeltynä ympäristöä kunnioittaen (sertifioitu HVE3). Sen viinitarha on ihanteellisesti istutettu savi-kalkkikiviseen ja hiekkaiseen terroiriin.
VIININ VALMISTUS
Korjattu täydellisessä kypsyydessä
Puristettu ja sitten käynyt lämpötilasäädellyissä ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa tankeissa
Kypsytetty tankeissa hedelmän raikkauden säilyttämiseksi
RYPPÄLÄLJEN LAJIKKEET
53% Cabernet Sauvignon
37% Merlot
10% Cabernet Franc
MAISTAMISMUISTIO
Kauniilla violetilla värillä koristeltu Château Talusson paljastaa kukkaisen aromin ja raikkaita punaisia hedelmäisiä nuotteja. Maku on pehmeä, hellä hedelmäisyys tekee siitä heti nautittavan.
RUOKAPARIT
Château Talusson sopii täydellisesti grillattujen lihojen, kastikekattavien ruokien tai hedelmäpohjaisten jälkiruokien kanssa.
Tarjoa 16°C ja 18°C (60°F ja 64°F) välillä.
CSPP-tila? No, se on tekninen etu 60-100 L:n hydrosandblastauskammiossamme, joka pitää hionta-aineen säiliön paineen jatkuvasti "operaattorin haluamalla" tasolla ja on irrotettu kaukosäätimestä.
Näin ollen ennen hiontaa säiliön paineistaminen tapahtuu manuaalisesti ulkoisella vivulla, joka sijaitsee oikealla puolella hiontakoneessamme!
Kun vipu on asennossa "on", pääventtiilisi avautuu syöttämään ilmaa hiontakoneeseen, mutta tässä konseptissa vain säiliö paineistuu, koska toinen, toissijaiseksi kutsuttu vipu pysyy suljettuna ja estää hionta-aineen virtaamisen suuttimelle!
"kun vapautat start-stop- tai kaukosäätimen" "mikä tarkoittaa, että hionta-aineen virtaus pysähtyy heti, mutta säiliö pysyy paineessa!"...
Luonnon pieni ihme, Fleur de Sel muuttuu vaaleanpunaiseksi kuumina kesäpäivinä, erityisesti heinäkuussa. Tämä täysin luonnollinen sävy johtuu mikrolevästä, Dunaliella salina, (joka tunnetaan antioksidanttikyvyistään ja jota käytetään kosmetiikassa sekä ravintolisissä) ja se antaa vaaleanpunaiselle flamingolle tämän lohenvärin, koska ne ravitsevat katkaravuista, joiden pääasiallinen ravintolähde on tämä mikrolevä. Yksilöllisen värinsä lisäksi vaaleanpunainen Fleur de Sel on erityisesti gourmetien suosiossa, sillä tämä mikrolevä antaa Fleur de Selille violettia ja ruusumaista tuoksua. Tätä väriä voidaan havaita vain tuoreessa Fleur de Selissä, joka on kerätty samana vuonna. Sen väri haalistuu ajan myötä ja Fleur de Sel muuttuu jälleen valkoiseksi. Mikä olisikaan parempi takuuna tuoreesta tuotteesta? Nauti tämän vuoden Fleur de Selin pehmeästä ja puoliksi kukkaisesta, puoliksi jodista tuoksusta.
ALKUPERÄ
Ranskalainen punaviini
Château Cazeau nauttii upeasta girondin kartanosta, jonka juuret ulottuvat 1500-luvulle. Se sijaitsee ihanteellisesti Gornacissa, yhdellä vanhimmista reiteistä Entre-Deux-Mersissä, vain muutaman kilometrin päässä Sauveterre de Guyennesta.
Sen yli 300 hehtaarin viinitarha hyötyy poikkeuksellisesta sijainnista savi-kalkkikiviharjuilla, jotka kohoavat 110 metrin korkeuteen ja ovat pääasiassa etelään päin. Viinit, jotka on istutettu kartanon ympärille, on harkiten jaettu punaviinilajikkeiden ja valkoviinilajikkeiden kesken maaperän mukaan.
Keskimäärältään 35-vuotiaat viinitarhat viljellään huolellisesti, perinteisesti ja ympäristöä kunnioittaen. Laaja kellari on varustettu kaikilla moderneilla laitteilla (lämpötilan valvonta, pneumattiset puristimet, mikro-oksidointi), jotka ovat tarpeen suurten viinien valmistamiseen.
ORIGINE
Punaviini Bordeaux
Tämä perheomisteinen tila sijaitsee Cantois'ssa, Entre-Deux-Mersin sydämessä. Jokaisen sukupolven intohimoisen työn ansiosta tilalla on nykyään 63 hehtaaria, jotka on viljelty ympäristöä kunnioittaen (sertifioitu HVE3). Sen viinitarha on ihanteellisesti istutettu savi-kalkkikiviseen ja hiekkaiseen maaperään.
VINIFIKATIO
Täydellisessä kypsyydessä kerätty
Puristus ja sitten käyminen teräksisessä säiliössä kontrolloidussa lämpötilassa
Kypsytys säiliöissä, jotta hedelmän raikkaus säilyy
RYPÄLEET
53 % Cabernet Sauvignon
37 % Merlot
10 % Cabernet Franc
MAISTAMINEN
Kauniin violetti väri, Château Talusson paljastaa kukkaisen aromin ja tuoreiden punamarjojen vivahteita. Maku on pehmeä, hedelmäinen ja tekee siitä helposti lähestyttävän heti.
RUOKAPARIT JA VIINIT
Château Talusson on ihanteellinen grillattujen liharuokien, kastikkeellisten ruokien tai hedelmäpohjaisten jälkiruokien kanssa.
Tarjoa 16° - 18°C.
ORIGINE
Vin Blanc Moelleux
Le Château Cazeau nauttii upeasta girondin chartreusesta, jonka juuret ulottuvat 1500-luvulle. Se sijaitsee ihanteellisesti Gornacissa, yhdellä vanhimmista reiteistä Entre-Deux-Mersissä, vain muutaman kilometrin päässä itään Sauveterre de Guyennestä.
Sen yli 300 hehtaarin viinitarha, josta 7 on omistettu tämän Entre-Deux-Mersin valmistukseen, hyötyy poikkeuksellisesta sijainnista savi-kalkkikiviharjuilla, jotka kohoavat 110 metrin korkeuteen ja ovat pääasiassa etelään päin. Château'n ympärille istutetut viinitarhat on harkiten jaettu punaviini- ja valkoviinilajikkeiden kesken maaperän mukaan.
Keskimääräinen ikä on 35 vuotta, ja niitä viljellään huolellisesti, perinteisesti ja ympäristöä kunnioittaen. Laaja kellari on varustettu kaikilla moderneilla laitteilla (lämpötilan hallinta, pneumatiset puristimet, mikro-oksidointi), jotka ovat tarpeen suurten viinien valmistamiseen.
ALKUPERÄ
Ranskan punaviini
Château Cazeau ylpeilee upealla Girondine chartreuse -rakennuksellaan, jonka juuret ulottuvat 1500-luvulle. Se sijaitsee ihanteellisesti Gornacissa, yhden Entre-Deux-Mers -alueen vanhimmista reiteistä varrella, vain muutaman kilometrin päässä Sauveterre de Guyennestä.
Sen viinitarha kattaa yli 300 hehtaaria, ja se hyötyy poikkeuksellisesta sijainnistaan savi-kalkkikivimäisillä rinteillä, jotka ulottuvat 110 metrin korkeuteen, pääasiassa etelään päin. Viinit, jotka on istutettu ympäri château'ta, on harkitusti jaettu punaviini- ja valkoviinirypäleiden kesken terroirien mukaan.
Keskimääräinen ikä viiniköynnöksillä on 35 vuotta, ja niitä viljellään huolellisesti perinteisin menetelmin ympäristöä kunnioittaen. Suuri viinitila on varustettu kaikilla moderneilla laitteilla (lämpötilan säätö, pneumaattiset puristimet, mikro-oksidointi), jotka ovat tarpeen hienojen viinien tuottamiseen.